Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
2009
|
117
|
10
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne otrzymywania syropu z buraka cukrowego dla przemysły spożywczego
Autorzy
Konka W.
,
Grabka J.
Warianty tytułu
EN
Process aspects of receiving syrup from sugar beet for food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
2009
Tom
117
Numer
10
Opis fizyczny
s.256-261,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Konka W.
autor
Grabka J.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-51870e22-fa4a-4ff2-8d21-d2f358381a8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.