Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The influence of pH and Fe(II) ions on physicochemical properties of oxidised potato starch
(
Pietrzyk S.
,
Fortuna T.
,
Ras L.
)
artykuł:
The effect of selected additives on redox changes in vacuum stored Slaska type sausage
(
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Grzesiak J.
,
Timm W.
,
Uchman W.
)
artykuł:
The effect of starter inoculation type on selected qualitative attributes of acid curd cheeses [tvarogs] stored under cooling conditions
(
Dmytrow I.
,
Kryza K.
,
Dmytrow K.
)
artykuł:
Determination of some physical and sensory properties of milk, dark and white chocolate at different storage temperatures
(
Cagindi O.
,
Otles S.
)
artykuł:
Technological usefulness of kefir cultures of the Canadian Rosell Institute Inc. manufacture for kefir production from goat’s milk
(
Jasinska M.
,
Mituniewicz-Malek A.
)
artykuł:
Gelatinization parameters of starch and some cereal products, as determined thermomechanically from torque measurements
(
Wianecki M.
,
Kolakowski E.
)
artykuł:
Meat in human nutrition
(
Borowski J.
)
artykuł:
Antioxidant and antiradical activity of raw and extruded common beans
(
Korus J.
,
Gumul D.
,
Folta M.
,
Barton H.
)
artykuł:
Effects of carcass weight and muscle on texture, structure, rheological properties and myofibre characteristics of deer
(
Zochowska-Kujawska J.
,
Lachowicz K.
,
Sobczak M.
,
Gajowiecki L.
)
artykuł:
Antioxidant properties of highbush blueberry fruit cultivars
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Analysis of conditionality of sensory quality longissimus lumborum muscle after heat treatment
(
Przybylski W.
,
Jaworska D.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Poltorak A.
,
Niemyjski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.