PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 28 | 3 |
Tytuł artykułu

Evaluation of factors determining consumer preferences relating to pork quality

Warianty tytułu
PL
Analiza czynników decydujących o preferencjach konsumentów w odniesieniu do jakości mięsa wieprzowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
28
Numer
3
Opis fizyczny
p.1-8,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Breeding and Technology Production of Swine, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-496353cf-1956-43a9-8ad5-2a5ead09635a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.