Warianty tytułu
Quality of meat from Black-and-White bulls, Limousie bulls and Limousine x Black-and-White crossbreeds
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
bydlo czarno-biale
bydlo limousine
zwierzeta czystorasowe
mieszance limousine x cb
buhajki
mieso wolowe
jakosc
sklad chemiczny
zawartosc suchej masy
zawartosc bialka ogolnego
zawartosc azotu niebialkowego
zawartosc skladnikow mineralnych
barwa miesa
marmurkowatosc
wodochlonnosc
wlasciwosci sensoryczne
przydatnosc kulinarna
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.159-166,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-489962d3-8c1b-4efc-9e0b-48a873960772