Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw - sierpień 2007 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie. Zainteresowanie sokami NFC dowodem dojrzałości rynku i polskiego konsumenta
(
Fracek G.
)
artykuł:
Rada Naukowa firm Inter Yeast Sp. z o.o. i Leiber GmbH
artykuł:
Dodatki do żywności. Najciekawsze nowe produkty i przeboje 2006 r. w kategorii aromatów i dodatków
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Historia piwa (1)
(
Marczak J.
)
artykuł:
Wnioski podjęte na posiedzeniu Komitetu ds. Owoców i Warzyw przy Radzie Gospodarki Żywnościowej 25 lipca 2007 r.
(
Makosz E.
)
artykuł:
Z wizytą w "Pasiece" Macieja Jarosa
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Motywy i bariery wdrożenia systemu HACCP w opinii kadry wybranego przedsiębiorstwa (1)
(
Borusiewicz A.
,
Sikora T.
)
artykuł:
BRAU Beviale - więcej niż piwo. Rozmowa z Petrą Trommer, dyr. Public and Media Relation Targów
(
Przegalinska M.
)
artykuł:
Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Dolatowski Z.
)
artykuł:
Praktyczne problemy wdrażania systemu HACCP. O doświadczeniach związanych z wprowadzaniem systemu HACCP rozmawiamy z Bożenną Pałachą, wieloletnim praktykiem-szkoleniowcem, szefem Centrum HACCP Doradztwo i Szkolenia
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (61). Likwidacja Głównego Inspektoratu Inspekcji Handlowej?
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2007
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Targi Macfrut 2007 - znaczące wydarzenie w europejskim ogrodnictwie
(
ZAK
)
artykuł:
Niezwykłe "Biowina". Bezalkoholowe wina gronowe i musujące podbijają rynki zachodnioeuropejskie
(
Hobernik R.
)
artykuł:
Monitoring jakości drożdży oparty na zjawisku fluorescencji
(
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
W Polsce rozpoczęła pracę nowoczesna przetwórnia produkcji B&P Engineering
artykuł:
Czy uprawa jęczmienia browarnego w Europie jest zagrożona?
(
Zdeb R.
)
artykuł:
Największe przejęcia w 2006 r. na rynku aromatów i dodatków funkcjonalnych do żywności
(
Bogacz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.