PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 05 |
Tytuł artykułu

Preferencje konsumentów oraz ich świadomość o probiotycznych mlecznych napojach fermentowanych

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Consumer preferences and consciousness concerning probiotic fermented milk drinks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
05
Opis fizyczny
s.40-45,rys.,tab.
Twórcy
autor
  • Zakład Biotechnologii Mleka, Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-45efc02b-a90d-46a1-8e0f-bed636c89196
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.