Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Strategie marek na rynku serów podpuszczkowych w Polsce
(
Gorska-Warsewicz H.
)
artykuł:
Safo.mag - system dedykowany dla branży spożywczej. Nowoczesne zarządzanie magazynem
artykuł:
Mleczarstwo województw: podkarpackiego, małopolskiego i świętokrzyskiego
(
Seremak-Bulge J.
,
Hryszko K.
,
Zalewski A.
)
artykuł:
Ocena poprawności znakowania opakowań jednostkowych produktów mleczarskich. Informacje dotyczące bezpieczeństwa produktów mleczarskich
(
Staniewska K.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Staniewski B.
)
artykuł:
Culinar smakuje Polskę
(
Cielecki G.
)
artykuł:
Możliwości rozwoju eksportu produktów mleczarskich na rynki krajów trzecich. Cz.I
(
Szajner P.
)
artykuł:
Promocja masła i tłuszczu mlecznego jako element strategii promocji produktów mlecznych
(
Rosloniec A.
)
artykuł:
Serce zakładu. Jakie znaczenie ma kotłownia w gospodarce ciepłem zakładu?
(
Morawietz B.
)
artykuł:
Pełniejsze wykorzystanie składników mleka a urządzenia TEWES-BIS
(
Smietana Z.
,
Jalbrzykowska-Skonieczek A.
,
Wesolowska A.
)
artykuł:
Techmilk 2007
(
ac
)
artykuł:
Żywność probiotyczna jako przykład żywności funkcjonalnej - wymagania i przepisy prawne
(
Gajda J.
)
artykuł:
Uderzenia wodne w instalacjach pary i kondensatu (cz.II)
(
Szalucki K.
)
artykuł:
Dotacje w praktyce. Realizujemy inwestycję. Cz.II
(
Wasilewski W.
)
artykuł:
Promocja mleka - sukces czy porażka
(
Janikowski W.
)
artykuł:
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na proces dojrzewania sera edamskiego
(
Reps A.
,
Wisniewska K.
,
Jankowska A.
)
artykuł:
Zintegrowany controlling sprzedaży i rachunek kosztów w Systemie CSB
(
Szablewski J.
,
Miller M.
)
artykuł:
Proces krystalizacji laktozy w proszkach mlecznych
(
Zbikowska A.
,
Zbikowski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.