Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
3[158]
|
Tytuł artykułu
Wpływ inuliny TEX! i HPX na lepkość pozorną i wartość pH jogurtów produkowanych metodą termostatową
Autorzy
Modzelewska-Kapitula M
,
Klebukowska L.
,
Kornacki K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of inulins TEX! and HPX on apparent viscosity and pH value of set-type yoghurts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
jogurt
dodatki do zywnosci
prebiotyki
lepkosc pozorna
pH
inulina
cechy sensoryczne
EN
food industry
yoghourt
food additive
prebiotic
apparent viscosity
pH
inulin
sensory trait
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
3[158]
Opis fizyczny
s.693-701,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Modzelewska-Kapitula M
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-718 Olsztyn
autor
Klebukowska L.
autor
Kornacki K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3f92a437-73ee-45f5-bf22-7f111e320772
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.