Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2008
|
60
|
07
|
Tytuł artykułu
Z dziejów kunsztu rzeźnickiego - od Rzymian do polskich cechów rzeźniczych
Autorzy
Zarzycki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso
rzeznictwo
historia
starozytnosc
sredniowiecze
rzemioslo
rewolucja przemyslowa
przemysl miesny
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
07
Opis fizyczny
s.16-20,fot.,rys.
Twórcy
autor
Zarzycki A.
Bibliografia
Uwagi
PL
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3b42c521-ceab-4d07-b0d9-f8ec88ee24c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.