Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Kawa z procentami
(
Tarnowska-Ciosek I.
)
artykuł:
Chleb powszedni. Gatunki pieczywa a preferencje konsumenckie z uwzględnieniem wielkości spożycia pieczywa w Polsce - cz.I
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
Technologie wypieku
artykuł:
Pakowanie w praktyce. Z Michałem Buciakiem, dyrektorem handlowym firmy ILAPAK, rozmawia...
(
Bernacka-Jaroszewicz Z.
)
artykuł:
Ciasto parzone i puszysty krem, czyli pyszna karpatka
(
Grygiel K.
)
artykuł:
Łubin - nowy dodatek do pieczywa?
(
Kot M.
)
artykuł:
Okruchy tradycji - z wizytą w beskidzkiej Chlebowej Chacie
(
Konkol S.
)
artykuł:
Czekoladowe specjały
artykuł:
Praktyka czyni mistrza
(
Bernacka-Jaroszewicz Z.
)
artykuł:
Konkursy i inne szkolne inicjatywy
(
Jablecka J.
)
artykuł:
Opakowanie z nadrukiem
(
Matejko B.
)
artykuł:
Jakość produktu finalnego elementem sukcesu przedsiębiorstwa
(
Kot M.
)
artykuł:
Tekstura wyróżnikiem jakości produktów piekarskich i cukierniczych
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Tradycje domowej kuchni
(
Karud W.
)
artykuł:
Opakowanie z najwyższej półki
(
Zajac B.
)
artykuł:
Wytłoki jabłkowe jako surowiec do produkcji pieczywa pszennego
(
Wojciechowicz A.
,
Gil Z.
)
artykuł:
Czy przedłużyłeś już domene?
(
Kotyras D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.