Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Porównanie tekstury i mikrostruktury masła oraz miksów tłuszczowych dostępnych na rynkach krajowych
(
Siemianowski K.
,
Staniewski B.
,
Markiewicz M.
)
artykuł:
Szybkie metody wykrywania substancji przeciwbakteryjnych w mleku
(
Rozanska H.
)
artykuł:
Systemy magazynowania i kompetencji dbają o przejrzystość procesów i obniżkę kosztów
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Wreszcie rozwój biogazowni rolniczych w Polsce?
(
Kupczyk A.
,
Kupczyk M.
)
artykuł:
REKARTON prowadzi działania długofalowe
(
Rosa M. A.
)
artykuł:
Probiotyki w żywności – aspekt zdrowotny
(
Nowak D.
)
artykuł:
Zmiany anty- i prooksydacyjnej aktywności mleka pod wpływem obróbki termicznej
(
Zbikowska A.
,
Zbikowski Z.
)
artykuł:
Przeciwdziałanie obiekcjom w negocjacjach
(
Winch S.
)
artykuł:
Składniki mineralne w serach wyprodukowanych z mleka owiec rasy bergschaf
(
Baran J.
,
Pieczonka W.
,
Pompa-Roborzynski M.
)
artykuł:
Seminarium CSK food enrichment Poland
artykuł:
W jakim kolorze sprzedać masło?
(
Rymanowski P.
)
artykuł:
Związki pomiędzy częstotliwością spożywania produktów mlecznych a wybranymi charakterystykami psychograficznymi polskiego konsumenta
(
Pieczonka W.
)
artykuł:
Realizacja programu "Szklanka mleka"
(
Domanska E.
)
artykuł:
Baza surowcowa mleka krowiego Polski w Unii Europejskiej (UE-27)
(
Kapusta F.
)
artykuł:
PFPŻ ZP promuje europejskie standardy odpowiedzialnego marketingu żywności
(
Gatner A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.