Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
1999
|
44
|
Tytuł artykułu
Wpływ masy ciała buhajków na wartość dietetyczną i skład chemiczny mięsa
Autorzy
Lis O.
,
Grodzki H.
,
Karaszewska A.
Warianty tytułu
EN
Effect of body weight of bulls on dietetic value and chemical composition of meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
bydlo czarno-biale
buhajki
zwierzeta rzezne
masa ciala
mieso wolowe
jakosc
wartosc dietetyczna
miesien najdluzszy grzbietu
sklad chemiczny
zawartosc suchej masy
zawartosc bialka ogolnego
zawartosc tluszczu
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
1999
Tom
44
Opis fizyczny
s.321-326,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lis O.
Katedra Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Grodzki H.
autor
Karaszewska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3731e875-dcc5-4259-bedf-5a23648120ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.