PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2010 | 78 | 12 |
Tytuł artykułu

Polskie konie zimnokrwiste

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
78
Numer
12
Opis fizyczny
s.20-22,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor
autor
Bibliografia
  • 1. Kaproń M., 2007 - Koński Targ 4,13-17.
  • 2. Masłowski M., 1985-Przegląd Hodowlany 1, 17-22.
  • 3. Pikuła R., Grzesiak W., Gronet D., 1999- Przegląd Hodowlany 3, 22-24.
  • 4. Pruski W., 1960 - Hodowla koni. PWRIL, Warszawa.
  • 5. Rajca-Pisz I., 2005 - Stadnina Koni Nowe Jankowice. Oficyna Wydawnicza Volumen, Warszawa.
  • 6. Rocznik Statystyczny Rolnictwa, 2009 - GUS, Warszawa.
  • 7. www.pzhk.pl
  • 1. Krupiński J. (red.), 2007 - Polskie rasy zachowawcze. IZ PIB, Kraków.
  • 2. Martyniuk E., 1995-Genetyczne doskonalenie plenności owiec. Intensywna produkcja jagniąt rzeźnych. FAPA, IZ Kraków, 49- -62.
  • 3. Milewski S., 2010 - Weterynaria w terenie 4, 63-69.
  • 4. Milewski S., Ząbek K„ 2008 - Medycyna Wet. 64, 4A, 473-476.
  • 5. Osikowski M„ 2001 - Rocz. Nauk. Zoot., supl., 11, 329-342.
  • 6. Polski Związek Owczarski, 2006 - Hodowla owiec i kóz w Polsce w 2005 roku. Warszawa.
  • 7. Polski Związek Owczarski, 2007 - Hodowla owiec i kóz w Polsce w 2006 roku. Warszawa.
  • 8. Polski Związek Owczarski, 2008 - Hodowla owiec i kóz w Polsce w 2007 roku. Warszawa.
  • 9. Polski Związek Owczarski, 2009- Hodowla owiec i kóz w Polsce w 2008 roku. Warszawa.
  • 10. Polski Związek Owczarski, 2010 - Hodowla owiec i kóz w Polsce w 2009 roku. Warszawa.
  • 11. Sikora J., 2006 - Wiadomości Zoot., XLIV, 4,15-20.
  • 12. Szczepański W., Czarniawska-Zając S., 1999 - Zesz. Nauk. SGGW 3, 194 -199.
  • 13. Szczepański W., Czarniawska-Zając S., Milewski S., 2001 - Hodowla i użytkowanie owiec. UWM, Olsztyn.
  • 14. Szczepański W. A., Milewski S., Czarniawska-Zając S., 2005 - Rocz. Nauk. Zoot., supl., 2, 9-32.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-353418bb-7146-4ad6-8b25-68c58f1300af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.