Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Antioxidant and antiradical activity of raw and extruded common beans
Autorzy
Korus J.
,
Gumul D.
,
Folta M.
,
Barton H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
antioxidant
antiradical activity
B-group vitamin
bean
carbohydrate
cardiovascular disease
colon cancer
common bean
diabetes
extrusion
FRAP method
heart disease
nutritive value
Phaseolus vulgaris
phenolics
protein
raw seed
temperature
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-06.html
Twórcy
autor
Korus J.
Department of Carbohydrates Technology, Agricultural University of Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Gumul D.
autor
Folta M.
autor
Barton H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-346fae69-5668-4bba-af8b-eab5bd27ea84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.