PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 50 |
Tytuł artykułu

Jakość sensoryczna marchwi świeżej i przechowywanej z uprawy ekologicznej

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Sensory quality of fresh and stored carrot from organic cultivation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
50
Opis fizyczny
s.93-101,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Warzywnictwa im. Emila Chroboczka w Skierniewicach, Skierniewice
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-32a09956-8251-4b8c-b9b1-52f8e74eecd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.