Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2005
|
08
|
3
|
Tytuł artykułu
Fractal characteristics of microstructure of beta-lactoglobulin preparations and their emulsifying properties
Autorzy
Leman J.
,
Dolgan T.
,
Smoczynski M.
,
Dziuba Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
beta-lactoglobulin preparation
computer image analysis
emulsifying property
food production
fractal analysis
microstructure
protein concentration
Sauter diameter
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
3
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue3/art-29.html
Twórcy
autor
Leman J.
Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 1, 10-724 Olsztyn, Poland
autor
Dolgan T.
autor
Smoczynski M.
autor
Dziuba Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3263985b-277b-4332-af71-4ce1e8f01830
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.