Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Oceanological and Hydrobiological Studies
Rocznik
2011
Tom
40
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Crustacean communities as food resources for fish in shallow Polesie lakes with contrasting development of submerged macrophytes
(
Adamczuk M.
,
Kornijow R.
)
artykuł:
Non-native fish in Belarusian and Polish areas of the European central invasion corridor
(
Semenchenko V.
,
Grabowska J.
,
Grabowski M.
,
Rizevsky V.
,
Pluta M.
)
artykuł:
Major axis approach to the statistical analysis of the relative growth of Chinese mitten crab (Eriocheir sinensis) in the Odra estuary (Poland)
(
De Giosa M.
,
Czerniejewski P.
)
artykuł:
Spawning site selection and redd gravel characteristics of sea trout Salmo trutta in the lowland streams of Lithuania
(
Nika N.
,
Virbickas T.
,
Kontautas A.
)
artykuł:
The effect of cyanobacterial blooms in the Siemianowka Dam Reservoir on the phytoplankton structure in the Narew River
(
Grabowska M.
,
Mazur-Marzec H.
)
artykuł:
Autochthonic and allochthonic plant detritus as zoobenthos habitat in anthropogenic woodland ponds
(
Spyra A.
)
artykuł:
Diatoms as indicators of eutrophication in the SW part of the Gulf of Gdansk, the Baltic Sea
(
Lesniewska M.
,
Witak M.
)
artykuł:
Four pathogens found associated with Eriocheir sinensis H. Milne-Edwards, 1853 (Crustacea: Brachyura: Grapsidae) from Lake Dabie (Poland)
(
Sobecka E.
,
Hajek G. J.
,
Skorupinski L.
)
artykuł:
Soft bottom sublittoral amphipod fauna of Admiralty Bay, King George Island, Antarctic
(
Jazdzewska A.
)
artykuł:
Identification of water quality and benthos characteristics in Daya Bay, China, from 2001 to 2004
(
Wang Y.-S.
,
Sun C.-C.
,
Lou Z.-P.
,
Wang H.
,
Mitchell B. G.
,
Wu M.-L.
,
Sun Z.-X.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.