Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Postęp techniczny w konstrukcji maszyn i urządzeń do obróbki cieplnej w przemyśle mięsnym. Część 2
(
Chwastowska-Siwecka I.
,
Lesiak E.
)
artykuł:
Wpływ częściowej zamiany tłuszczu błonnikiem na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych. Część 2
(
Piotrowska E.
,
Szczepaniak B.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Znaczenie analizy ekonomicznej postępu technicznego w zakładach mięsnych. Część 2
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Jakość kiełbas salami na rynku krakowskim
(
Kolczak T.
,
Martynski M.
)
artykuł:
System pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych. Część 2
(
Borowy T.
,
Kubiak M.
)
artykuł:
Rynek wołowiny w Polsce
(
Wajda S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.