PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 65 |

Tytuł artykułu

Wpływ nowo opracowanych kultur starterowych na skład mikroflory, przebieg procesu fermentacji, jakość zakwasów piekarskich oraz na właściwości ciast i pieczywa mieszanego

Warianty tytułu

EN
Effect of newly developed starter cultures on the composition of microflora, the fermentation process, quality of sourdough and properties of doughs and mixed bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

65

Opis fizyczny

s.7-19,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-22bc664d-bb1f-4319-9ca3-e33c83b237c9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.