Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2009
|
61
|
08
|
Tytuł artykułu
Hydrokoloidy jako dodatki funkcjonalne stosowane w przetworstwie mięsnym
Autorzy
Wajdzik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
alginiany
celuloza
dekstran
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
guma guar
guma karaya
guma tara
guma tragakant
hydrokoloidy
karageny
guma ksantanowa
kurdlan
maczka chleba swietojanskiego
przetworstwo miesa
skrobia modyfikowana
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci fizykochemiczne
zastosowanie
zelatyna
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
08
Opis fizyczny
s.28,30-32,34-35
Twórcy
autor
Wajdzik J.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-2292244c-e6ed-437a-beea-f1540b116de2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.