Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena polskich kiełbasek drobiowych z serem przez francuskich konsumentów
Autorzy
Batura J.
,
Kubiak M.S.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of Polish poultry sausages with cheese, performed by French consumers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
nowe produkty
kielbaski drobiowe z serem
jakosc
ocena konsumencka
tekstura
smak
zapach
smakowitosc
rynek francuski
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
s.215-220,fot.,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Batura J.
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
autor
Kubiak M.S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-210fbbea-423a-404f-aba6-5e950ec57cd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.