PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 72 | 4 |

Tytuł artykułu

Ocena polskich kiełbasek drobiowych z serem przez francuskich konsumentów

Warianty tytułu

EN
Evaluation of Polish poultry sausages with cheese, performed by French consumers

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

4

Opis fizyczny

s.215-220,fot.,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-210fbbea-423a-404f-aba6-5e950ec57cd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.