Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2011
|
65
|
04
|
Tytuł artykułu
Lody a może lód? Kostkarki oraz urządzenia do produkcji lodów
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
automaty do lodow
gastronomia
kostkarki
lod konsumpcyjny
lody
mieszanka lodowa
produkcja lodow
urzadzenia gastronomiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
04
Opis fizyczny
s.5-6
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1e4c375a-5579-48b1-a5af-303411c13869
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.