Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Bydła
2006
|
06-07
|
Tytuł artykułu
Czynniki wpływające na jakość mięsa wołowego
Autorzy
Oprzadek J.
,
Oprzadek A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
jakosc
zywiec wolowy
grupy producentow rolnych
plec
jalowki
wolce
buhajki
wiek zwierzat
czynniki genetyczne
rasy zwierzat
czynniki produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Bydła
Rocznik
2006
Numer
06-07
Opis fizyczny
s.68-71,tab.
Twórcy
autor
Oprzadek J.
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt, Polska Akademia Nauk, Jastrzębiec
autor
Oprzadek A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-1ab2ad70-2887-4529-aed1-86e886bc85ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.