PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 11 | 4 |

Tytuł artykułu

Effect of genetically modified feeds on physico-chemical properties of pork

Warianty tytułu

PL
Wpływ pasz modyfikowanych genetycznie na właściwości fizykochemiczne wieprzowiny

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

4

Opis fizyczny

p.597-606,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, 20-704 Lublin, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-16d4a338-581f-4520-87e1-2910ba46ec96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.