PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 06 |

Tytuł artykułu

Wpływ oligosacharydów na wartość dietetyczną jaj przepiórczych

Warianty tytułu

EN
Effect of oligosaccharides on dietetic value of quail eggs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

06

Opis fizyczny

s.385-393,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Hodowli Drobiu, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-137a8994-baaf-48ff-968f-bbbe9e2caced
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.