Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
4
|
Tytuł artykułu
Technological and nutritional aspects of utilisation of Triticale for extruded food production
Autorzy
Marciniak A.
,
Obuchowski W.
,
Makowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
antioxidant activity
biochemical property
bran
extrusion
flour
nutritional property
polyphenol content
rheological property
soluble dietary fibre
technological property
Triticale
utilization
wholemeal flour
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue4/art-04.html
Twórcy
autor
Marciniak A.
Institute of Food Technology of Plant Origin, University of Life Sciences in Poznan, Poland Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Obuchowski W.
autor
Makowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0f177dbf-b09f-4ff8-89d9-3802241fa075
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.