PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 44 | 3 |

Tytuł artykułu

Poprawa stabilności termicznej kwasu gamma-linolenowego poprzez wytworzenie kompleksu inkluzyjnego z beta-cyklodekstryną

Warianty tytułu

EN
The improvement of thermal stability of gamma-linolenic acid by forming the inclusion complex with beta-cyclodextrin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

3

Opis fizyczny

s.517-520,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-0ed555d4-18af-4123-80d8-278c26de4603
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.