PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 44 | 3 |
Tytuł artykułu

Poprawa stabilności termicznej kwasu gamma-linolenowego poprzez wytworzenie kompleksu inkluzyjnego z beta-cyklodekstryną

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The improvement of thermal stability of gamma-linolenic acid by forming the inclusion complex with beta-cyclodextrin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
3
Opis fizyczny
s.517-520,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0ed555d4-18af-4123-80d8-278c26de4603
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.