Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Z cholesterolem na bakier. Stanole i sterole - skladniki żywności prozdrowotnej
(
Zbikowska A.
)
artykuł:
Tajemnice Zielonej Wyspy. Z wizytą w Nowej Zelandii
(
Czarnecka B.
)
artykuł:
Trudny wybór
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie (II) Wygląd ma znaczenie
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Król dworskich stołów. Lektura dawnych przepisów kulinarnych
(
Spychaj M.
)
artykuł:
Z parą czy pod ciśnieniem? Aparaty grzejne w zakładach gastronomicznych
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Zielona królowa sałatek. Odmiany, zastosowanie kulinarne i właściwości sałat
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Zawrotna kariera zielonego wina. Chluba Portugalii - vinho verde
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Z myślą o pracownikach - ze szkodą dla higieny? Instrukcje na ścianie, czyli złe praktyki kuchenne
(
Dzwolak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.