Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2007
|
11
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Miód i miodowe przysmaki
Autorzy
Baralkiewicz K.
,
Jablecka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
miod pszczeli
miod nektarowy
miod spadziowy
miod nektarowo-spadziowy
asortyment
sklad chemiczny
zastosowanie
piekarstwo
cukiernictwo
pieczywo
wyroby cukiernicze
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.88,90,tab.,fot.
Twórcy
autor
Baralkiewicz K.
autor
Jablecka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0b109cf9-ec18-428f-8048-e16b441d1bb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.