Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2009
|
14
|
3[172]
|
Tytuł artykułu
Wpływ procesu kiełkowania ziarna jęczmienia jarego na wartość odżywczą białka
Autorzy
Michalak-Majewska M.
,
Makarska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of the process of spring barley grain germination on the nutritive value of protein
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2009
Tom
14
Numer
3[172]
Opis fizyczny
s.649-658,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Michalak-Majewska M.
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Makarska E.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-0956c12f-4f89-4517-a762-5c48db74c52b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.