Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
2008
|
2
|
Tytuł artykułu
HACCP jako system w przemyśle spożywczym gwarantujący bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Autorzy
Walenia A.
Warianty tytułu
EN
HACCP as the system in foodindustry warranting food health safety
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
zywnosc
jakosc zdrowotna
system zapewnienia jakosci
system HACCP
wdrazanie systemu
Wydawca
-
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2008
Numer
2
Opis fizyczny
s.85-98,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Walenia A.
Wydział Ekonomii, Uniwersytet Rzeszowski
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-08b8b8b0-b8b7-49d8-9c27-d15afea3145f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.