Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Przyczyny powstawania mięsa typu DFD u bydła
(
Denaburski J.
,
Koronkiewicz T.
)
artykuł:
Zmiany w podatkach na 2009 rok
(
Swaczynski P.
)
artykuł:
Aspekty produkcji parówek
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Pieprz - jedna przyprawa, wiele smaków
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Pozycjonowanie produktów mięsnych jako instrument marketingu
(
Urban S.
)
artykuł:
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
(
Zin M.
,
Duma P.
)
artykuł:
Spożycie mięsa i jego przetworów przez młodzież w wybranych regionach kraju
(
Szczepaniak B.
,
Gorecka D.
)
artykuł:
Jubileusz Profesora Zbigniewa Dudy
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.