Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
37
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
37
artykuł:
An attempt to determine the relationship between chemical composition of wood smoke preparation and its antioxidative properties
(
Borys A.
,
Platek T.
,
Wegrowski J.
)
artykuł:
Effect of raw material and method dehulling of seeds on chemical composition of rapeseed meal
(
Minkowski K.
)
artykuł:
Effect of cooling methods on the quality of meat from light veal carcasses
(
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
,
Borys A.
,
Pospiech E.
)
artykuł:
Badanie wplywu zwiekszonej koncentracji energii metabolicznej w mieszankach Finiszer oraz systemu zywienia na wartosc rzezna i jakosc miesa tusz tucznikow mieszancow [wbp x pbz] x [Hampshire x Pietrain]
(
Grzeskowiak E.
,
Potkanski A.
,
Frankiewicz A.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
), s. 5-12
artykuł:
Badania mozliwosci oddzialywania standardu wagowego na wyrownywanie wartosci rzeznej i jakosci miesa jagniat. I. Tucz intensywny
(
Borys B.
,
Janicki B.
), s. 13-22
artykuł:
Badania mozliwosci oddzialywania standardu wagowego na wyrownywanie wartosci rzeznej i jakosci miesa jagniat. II. Tucz polintensywny
(
Janicki B.
,
Borys B.
), s. 23-32
artykuł:
Jakosc miesa z tusz buhajkow rasy czarno-bialej [cb] i mieszancow Limousine x cb zaliczonych do roznych klas uformowania w systemie EUROP z uwzglednieniem roznego czasu dojrzewania
(
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
), s. 33-42
artykuł:
Jakosc miesa pochodzacego z tusz buhajkow mieszancow Limousine x cb zaliczonych do roznych klas otluszczenia w systemie klasyfikacji EUROP
(
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
), s. 43-50
artykuł:
Rola zamiennikow tluszczowych w ksztaltowaniu mikrostruktury drobno rozdrobnionego produktu miesnego
(
Makala H.
,
Dolata W.
), s. 59-66
artykuł:
Zmiany jakosci drobno rozdrobnionej konserwy miesnej pod wplywem zroznicowanego dodatku wody
(
Makala H.
,
Dolata W.
,
Olkiewicz M.
), s. 67-82
artykuł:
Wybrane czynniki determinujace jakosc sensoryczna szynek surowo dojrzewajacych produkowanych na mala skale
(
Tyszkiewicz S.
,
Klossowska B. M.
,
Kostyra E.
,
Moch P.
), s. 83-99
artykuł:
Poprawa jakosci konserw miesnych o obnizonej zawartosci tluszczu przez dodatek preparatu mikrobiologicznej transglutaminazy
(
Olkiewicz M.
,
Ostrowska A.
), s. 101-115
artykuł:
Wybrane czynniki determinujace konsystencje szynek surowo dojrzewajacych produkowanych na mala skale
(
Olkiewicz M.
,
Tyszkiewicz S.
,
Moch P.
), s. 117-126
artykuł:
Wybrane czynniki determinujace barwe miesa szynek surowo dojrzewajacych produkowanych na mala skale
(
Klossowska B. M.
,
Tyszkiewicz S.
), s. 127-135
artykuł:
Wplyw dodatku preparatow bialka pszenicy i soi na zwiazanie bloku wysokowydajnego produktu miesnego
(
Zawadzka K.
,
Olkiewicz M.
,
Klossowska B. M.
,
Szymanska M.
), s. 137-149
artykuł:
Zastosowanie wybranych barwnikow do modelowej konserwy miesnej
(
Klossowska B. M.
), s. 151-160
artykuł:
Zawartosc metali ciezkich i arsenu w miesniach i watrobach kurczat i indykow
(
Wegrzyn E.
,
Borys M.
), s. 161-170
artykuł:
Skutecznosc procesu odszlamowania oleju rzepakowego w warunkach przemyslowych
(
Platek T.
,
Wegrowski J.
), s. 187-195
artykuł:
Zanieczyszczenie srodowiska naturalnego w Polsce - na podstawie danych statystycznych
(
Paszkiewicz W.
), s. 207-216
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.