Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
02
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Preliminary screening of lactic and propionic acid bacteria for the synthesis of conjugated linoleic acid [CLA]
(
Adamczak M.
,
Bednarski W.
), s. 7-12
artykuł:
The content of volatile free fatty acids in milk cultured with yoghurt bacteria
(
Baranowska M.
), s. 13-21
artykuł:
Susceptibility of yeasts isolated from dairy products to cystatin
(
Chrzanowska J.
,
Krajewska E.
,
Saleh J.
,
Szoltysik M.
,
Trziszka T.
), s. 23-29
artykuł:
Evaluation of the quality of milk purchased in the producer - collection point - dairy system
(
Czerniewicz M.
,
Czaplicka M.
,
Szalunas T.
,
Kielczewska K.
,
Brandt W.
), s. 31-36
artykuł:
Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers-aggregates
(
Glibowski P.
,
Mleko S.
,
Gustaw W.
), s. 37-44
artykuł:
Quality of yoghurts with oat maltodextrine as the fat substitute
(
Grega T.
,
Gibinski M.
,
Sady M.
,
Walczycka M.
), s. 45-54
artykuł:
Effect of polyols content on rheological properties of whey protein gels
(
Gustaw W.
,
Glibowski P.
), s. 55-60
artykuł:
Effect of high-pressure homogenisation on the emulsion phase of milk
(
Kielczewska K.
,
Kruk A.
,
Czerniewicz M.
,
Haponiuk E.
), s. 61-65
artykuł:
Bioavailability of calcium and phosphorus from curd cheese by-products
(
Klobukowski J.
,
Szpendowski J.
,
Wilczewska J.
), s. 67-73
artykuł:
Sensitivity of lactic acid bacteria to vancomycin
(
Kolakowski P.
,
Silkowski M.
,
Gmurkowska L.
,
Babuchowski A.
,
Kujawski M.
), s. 75-79
artykuł:
Application of impedimetry for microbiological risk assessment in food
(
Kowalik J.
,
Tarczynska A.
,
Ziajka S.
), s. 81-89
artykuł:
Optimization of homogenization process of condensed milk with vegetable oil
(
Kulasek M.
,
Chojnowski W.
,
Zulewska J.
,
Kubiak A.
), s. 91-102
artykuł:
Determination of hydroxymethylfurfural content in UHT milk by high-performance liquid chromatography
(
Kuncewicz A.
,
Michalak J.
), s. 103-110
artykuł:
Proteolytic activity in bulk bovine milk
(
Kuncewicz A.
,
Rogala B.
), s. 111-120
artykuł:
Probiotics applications in the dairy industry
(
Leyer G.
,
Kolakowski P.
), s. 121-128
artykuł:
Study of conductivity and capacity properties of full fat and skim milk
(
Marcinowska M.
,
Zywica R.
,
Czerniewicz M.
,
Kielczewska K.
), s. 129-134
artykuł:
Nutritional properties of yoghurts with amaranthus seeds and oat grains additives
(
Sady M.
,
Grega T.
,
Walczycka M.
), s. 135-142
artykuł:
Characteristics of the chemical composition of the nutritive value of protein in selected curd cheeses
(
Szpendowski J.
,
Klobukowski J.
,
Bohdziewicz K.
,
Kujawski M.
), s. 143-150
artykuł:
Adhesion of Lactococcus bacteria to the surface of traditional and biodegradable packaging laminates
(
Steinka I.
,
Kukulowicz A.
), s. 151-156
artykuł:
Development of methods for the isolation of acid-fast mycobacteria from milk
(
Szteyn J.
,
Wiszniewska A.
,
Fus M. M.
), s. 157-161
artykuł:
Durability of tvorogs produced with modified technology and packed with different methods
(
Ziolkowski T.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Staniewska K.
,
Szpendowski J.
), s. 163-170
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.