Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
10
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
Wydawca
-
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
The characteristics of Staphylococcus aureus strains isolated from milk of mastitic cows, with special attention to the virulence factors
(
Borkowski J.
,
Nawrotek P.
,
Ferlas M.
,
Czernomysy-Furowicz D.
)
artykuł:
Comparative studies on the antagonistic effects of mould fungi on the embryogenesis of Ascaris suum
(
Jaborowska M.
,
Kuzna-Grygiel W.
,
Mazurkiewicz-Zapalowicz K.
,
Kolodziejczyk L.
)
artykuł:
Role of mosquitoes and ticks in transmission of some of the epizootic diseases
(
Kosik-Bogacka D.
,
Kuzna-Grygiel W.
,
Bukowska K.
,
Jaborowska M.
)
artykuł:
Veterinary applications of IgY
(
Huberman Y. D.
)
artykuł:
Resistance to tetracyclines of pathogenic Escherichia coli strains
(
Karakulska J.
)
artykuł:
Growth parameters and changes of intestinal and fecal microbial populations in broilers fed diets containing various levels of sweet yellow lupine seeds
(
Olkowski B.
,
Jakubczak A.
,
Janiuk I.
)
artykuł:
Fowl typhoid in cocks. Age-dependent susceptibility of the birds disease
(
Chacana P. A.
,
Terzolo H. R.
)
artykuł:
Anatomical studies and taxonomy of Vigna subterranea - V.unguiculata complex in Nigeria
(
Edeoga H. O.
,
Osuagwu A. O.
)
artykuł:
Preliminary study on the occurrence of allergenic mites in dwellings and farming buildings in the Western Pomerania
(
Henszel L.
,
Kuzna-Grygiel W.
)
artykuł:
Resistance and serotypes evolution of Streptococcus pneumoniae strains isolated in West Pomerania region of Poland in the years 2001-2003
(
Nowosiad M.
,
Giedrys-Kalemba S.
)
artykuł:
Production of chicken antibodies against botulinic toxin A
(
Gomez C. M.
,
Biamonte S.
,
Barragan J.
,
Babusci M.
,
Garavano J.
,
Guillen G.
,
Rudiger S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.