Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
53
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Wydawca
-
Rocznik
1995
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
53
artykuł:
Wytwarzanie biogazu i witaminy B12 w termofilnej fermentacji metanowej wywaru melasowego
(
Kokuszko Z.
,
Batorek D.
), s. 5-14
artykuł:
Wykorzystanie aronii w gorzelnictwie
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Balcerek M.
,
Wojcik I.
), s. 15-31
artykuł:
Optymalizacja parametrow utrwalania kriofilnych hybrydow drozdzy winiarskich
(
Kusewicz D.
,
Lipinska J.
), s. 33-40
artykuł:
Niektore zagadnienia komplementarnosci metod spektroskopowych i chromatograficznych wyznaczania stalych kompleksowania
(
Maslowska J.
,
Bazylak G.
), s. 41-49
artykuł:
Pochodne izotiazolinu jako konserwanty
(
Glinka R.
,
Zak E.
,
Walczynski K.
), s. 51-60
artykuł:
Mikrobiologiczne skazenia sokow owocowych
(
Kusewicz D.
), s. 61-67
artykuł:
Nowe formy kosmetyczne i farmaceutyczne zawierajace jako substancje czynna O-hydroksyetylorutyne
(
Glinka R.
,
Zak E.
,
Lecka E.
), s. 69-76
artykuł:
Efficient complexation of zinc [II] ions by 2,3-dimercaptopropanol-1 as a method for avoiding precipitation of ZnS in viscose spinning process
(
Maslowska J.
,
Nowicki T.
), s. 77-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.