Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
59
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Seria Rolnictwo. Akademia Podlaska
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
59
artykuł:
Wplyw wybranych zabiegow agrotechnicznych na plonowanie ziemniaka jadalnego
(
Starczewski J.
,
Trojanowska M.
), s. 5-14
artykuł:
Wplyw metod pielegnacji na zachwaszczenie i plonowanie ziemniaka
(
Zarzecka K.
,
Gasiorowska B.
), s. 15-25
artykuł:
Wplyw nadmiernego nawozenia azotem na zawartosc sacharozy i aktywnosc inwertazy [beta-D-frutozydazy] w bulwach ziemniaka odmiany Tarpan
(
Mioduszewska H.
), s. 27-34
artykuł:
Wplyw nawozenia azotem na aktywnosc peroksydazy askorbinianowej w bulwach dwoch odmian ziemniaka
(
Mioduszewska H.
), s. 35-41
artykuł:
Porownanie zawartosci bialka i aminokwasow w ziarnie pszenzyta ozimego i jarego
(
Stankiewicz C.
,
Starczewski J.
,
Stec E.
,
Mitrus J.
), s. 43-51
artykuł:
Wplyw haloksyfopu na aktywnosc katalazy w korzeniach pszenicy odmiany Almari
(
Kielak E.
,
Wiloch U.
,
Mioduszewska H.
,
Debski H.
), s. 53-57
artykuł:
Ocena porownawcza wartosci odzywczej bialka nasion roslin straczkowych w badaniach na szczurach
(
Olkowski B.
), s. 59-67
artykuł:
Ocena zielonek pochodzacych z gospodarstw chlopskich regionu srodkowowschodniej Polski
(
Banaszkiewicz T.
,
Olkowski B.
,
Klocek B.
), s. 69-76
artykuł:
Zmiennosc skladu chemicznego podstawowych pasz objetosciowych stosowanych w zywieniu przezuwaczy w gospodarstwach chlopskich regionu srodkowowschodniej Polski
(
Olkowski B.
,
Banaszkiewicz T.
), s. 77-80
artykuł:
Skutecznosc nawozenia laki trwalej na tle warunkow opadowo-termicznych
(
Jodelka J.
,
Jankowski K.
,
Starczewski J.
), s. 81-89
artykuł:
Mozliwosci zmniejszania nakladow energetycznych na uprawe roli
(
Starczewski J.
,
Czarnocki S.
), s. 91-101
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.