Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
05
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Porownanie wlasciwosci skrobi polskich mieszancow kukurydzy
(
Bala-Piasek A.
,
Kolodziej Z.
,
Palasinski M.
), s. 3-12
artykuł:
Porownanie wybranych wlasciwosci ziarna polskich mieszancow kukurydzy
(
Bala-Piasek A.
,
Palasinski M.
), s. 13-20
artykuł:
Otrzymywanie protoplastow z grzyba Aspergillus niger 2019
(
Rykala-Ziobro M.
,
Angielowa-Penewa M.
), s. 21-28
artykuł:
Synteza glukoamylazy Aspergillus awamori na pozywce mineralnej zawierajacej jako zrodlo wegla skrobie lub produkty jej degradacji
(
Zajac A.
), s. 29-37
artykuł:
Proby usprawnienia separacji czarnych drozdzy z podloza hodowlanego
(
Pizlo A.
), s. 39-47
artykuł:
Ocena pszenzyta jako surowca gorzelniczego
(
Pizlo A.
), s. 49-57
artykuł:
Ocena jakosci koncentratu soku jablkowego pochodzacego z roznych okresow kampanii przerobowej 1991 r. w Krakowskich Zakladach Przemyslu Owocowo-Warzywnego
(
Kmiecik W.
,
Gebczynski P.
), s. 59-69
artykuł:
Zmiany jakosciowe kremogenow warzywnych przechowywanych w stanie zamrozenia
(
Pizlo H.
,
Wiethy B.
), s. 71-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.