Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
20
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1996
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
20
artykuł:
Effect of lipid nutrition on the yield of the protoplast production and regeneration by Aspergillus nidulans
(
Kroliczak P.
,
Grajek W.
), s. 3-9
artykuł:
Kinetics of enzyme production by thermophilic fungus Thermoascus aurantiacus in solid-state fermentation
(
Grajek W.
), s. 11-16
artykuł:
Production of spores and enzymes by Penicillium roqueforti immobilized on a polyurethane foam support
(
Grajek W.
,
Plawski A.
), s. 17-23
artykuł:
The effect of Co, Mg, Zn, Mn, Fe ions on the course of propionic acid fermentation
(
Trojanowska K.
,
Czaczyk K.
), s. 25-34
artykuł:
Wplyw obrobki cieplnej na wlasciwosci funkcjonalne blonnika pokarmowego w warunkach zblizonych do srodowiska przewodu pokarmowego
(
Gorecka D.
,
Sperra L.
,
Janitz W.
), s. 35-42
artykuł:
Sposob zywienia mlodych sportowcow a ich wydolnosc wysilkowa
(
Hyzyk A. K.
,
Kostrzewa-Tarnowska A.
), s. 43-48
artykuł:
Wrazliwosc smakowa a realizacja zalecen dietetycznych u ludzi chorych na cukrzyce insulinozalezna
(
Gawecki J.
,
Wroblewska V.
,
Regula J.
), s. 49-57
artykuł:
Sklad kwasow tluszczowych, zawartosc cholesterolu i oksysteroli w odzywkach dla niemowlat
(
Wasowicz E.
,
Jelen H.
,
Rudzinska M.
), s. 59-68
artykuł:
Enzymatyczne i mikrobiologiczne modyfikacje nasion grochu i fasoli jako skladnikow produktow ekstrudowanych
(
Czarnecka M.
,
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
,
Roszyk H.
), s. 69-79
artykuł:
Zmiany w acyloglicerolach niskoerukowego oleju rzepakowego pod wplywem fosfolipidow, steroli i alfa-tokoferolu podczas smazenia produktow o dominujacej zawartosci skrobi i bialka
(
Buchowski M.
,
Gogolewski M.
), s. 81-90
artykuł:
Wplyw ogrzewanego w warunkach imitujacych smazenie niskoerukowego oleju rzepakowego na wykorzystanie kazeiny z diety przez organizm szczurow
(
Buchowski M.
,
Gogolewski M.
), s. 91-96
artykuł:
Rozpad i dimeryzacja delta-tokoferolu pod wplywem promieniowania gamma
(
Jasinska-Stepniak A.
,
Gogolewski M.
,
Zabielski J.
), s. 97-103
artykuł:
Wykorzystanie wskaznika rownowagi hydrofilno-lipofilnej [ HLB ] do oceny preparatow bialkowych przeznaczonych do stosowania w przetworstwie miesa
(
Konieczny P.
,
Uchman W.
,
Wojkiewicz T.
), s. 105-112
artykuł:
The treatment of fish meal with gamma radiation - effect on protein fraction
(
Uchman W.
,
Zabielski J.
,
Konieczny P.
), s. 113-119
artykuł:
Improving the usability of protein preparations blends
(
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Krysztofiak K.
), s. 121-129
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.