Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
58
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
58
artykuł:
Izolacja bakterii kwasu mlekowego o wlasciwosciach probiotycznych z przewodu pokarmowego przezuwaczy
(
Juszczakiewicz D.
,
Zlotkowska H.
,
Krakowiak A.
), s. 7-18
artykuł:
Ziarno kukurydzy kiszone z dodatkiem biopreparatow jako surowiec do produkcji etanolu
(
Zielinska K. J.
,
Miecznikowski A. H.
,
Stecka K. M.
,
Suterska A. M.
,
Bartosiak E. E.
), s. 19-31
artykuł:
Porownanie krioopornosci wybranych szczepow drozdzy piekarskich
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Badocha E.
,
Chablowska B.
,
Stecka K. M.
,
Grzybowski R. A.
), s. 32-49
artykuł:
Efektywnosc fermentacji alkoholowej prowadzonej przez drozdze amylolityczne I-7-43 z zastosowaniem do hydrolizy skrobi zmniejszonych dawek preparatow glukoamylazy
(
Wolska M.
,
Czuprynski B.
,
Kotarska K.
,
Klosowski G.
), s. 50-63
artykuł:
Otrzymywanie i charakterystyka preparatow acetyloesteraz ksylanowych z Phanerochaete chrysosporium S.p.1
(
Trzcinska M.
,
Halasinska A. G.
,
Wetoszka U.
,
Sieliwanowicz B.
), s. 64-73
artykuł:
Oczyszczanie i charakterystyka endoksylanazy z Chaetomium globosum
(
Czakaj J.
,
Czuba J.
), s. 74-85
artykuł:
Analiza lotnych produktow utleniania lipidow w odzywkach mlecznych dla niemowlat przy uzyciu techniki dynamicznego Headspace SPME-GC
(
Przygonski K.
), s. 86-94
artykuł:
Zawartosc beta-glukanu w slodach z roznych odmian jeczmienia browarnego uprawianych w Polsce
(
Michalowska D.
), s. 95-107
artykuł:
Walidacja metody oznaczania obecnosci Listeria monocytogenes wg PN-En ISO 11290-1:1999 w surowcach i polproduktach warzywnych
(
Sokolowska B.
,
Przestrzelska A.
), s. 108-124
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.