Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
62
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
62
artykuł:
Charakterystyka botaniczna i chemiczna kwiatostanow lipy
(
Praczko A.
,
Gora J.
), s. 5-12
artykuł:
Poziom selenu w naturalnych wodach mineralnych, sokach i barwionych napojach
(
Maslowska J.
,
Gawloska A.
), s. 13-29
artykuł:
Wykorzystanie metody dielektrycznej do pomiaru wilgotnosci mas czekoladowych
(
Grabka J.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
), s. 31-38
artykuł:
Specjacja jonow pierwiastkow chemicznych w probkach naturalnych
(
Gawloska A.
,
Maslowska J.
), s. 39-51
artykuł:
Porownanie efektow rozdzielania mieszaniny kompleksow Al[III] z kwasami octowym i szczawiowym na podlozach kationitowych z wykorzystaniem metody ligand-exchange
(
Gasinska E.
), s. 53-61
artykuł:
Wplyw alfa-tokoferolu na proces oksydacji tluszczu w chalwie
(
Nebesny E.
,
Pierzgalski T.
,
Zyzelewicz D.
,
Kosicka R.
), s. 63-76
artykuł:
Konduktometryczne badanie ukladu: Co[C5H7O2]2 - Co[C5H7O2]3 - C5H8O2
(
Maslowska J.
,
Baranowski J. B.
,
Baranowski W. J.
), s. 77-83
artykuł:
Charakterystyka ziarna kawowego
(
Nebesny E.
,
Budryn G.
), s. 85-99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.