Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
89
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
Wydawca
-
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
89
artykuł:
Rola warzyw i owocow oraz ich przetworow w racjonalnym zywieniu i zapobieganiu chorobom na tle wadliwego zywienia
(
Szponar L.
,
Nadolna I.
), s. 7-38
artykuł:
Regulacje w zakresie jakosci zdrowotnej zywnosci ze szczegolnym uwzglednieniem sokow, nektarow i napojow
(
Rucinska E.
), s. 39-53
artykuł:
Wartosc zywieniowa krajowych sokow warzywnych i owocowych
(
Nadolna I.
), s. 55-79
artykuł:
Jakosc sensoryczna krajowych sokow warzywnych i owocowych
(
Matuszewska I.
,
Szczecinska A.
), s. 81-111
artykuł:
Soki a zdrowie - podsumowanie
(
Szponar L.
,
Nadolna I.
), s. 113-116
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.