Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
57
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
57
artykuł:
Antymicrobial properties of essential oils and prospects of their application for plant protection
(
Gora J.
), s. 5-9
artykuł:
Woltamperometryczne metody w oznaczaniu pierwiastkow sladowych w zywnosci
(
Maslowska J.
), s. 11-46
artykuł:
Wplyw dodatku cukru do zacierow na jakosc spirytusow sliwkowych
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Balcerek M.
), s. 47-56
artykuł:
Spectral studies on Ni[II] complexes with three forms of vitamin B6
(
Maslowska J.
,
Kijanowicz U.
), s. 57-74
artykuł:
Kwasy fenolowe w czterech gatunkach modrzewia
(
Kurowska A.
,
Kalemba D.
,
Lorens M.
), s. 75-80
artykuł:
Spektrofotometryczne badania kompleksow Pb[II], Tl[I], Cd[II], Mn[II] i Mg[II] z acetylotiomocznikiem kwasu nadchlorowego
(
Maslowska J.
,
Wojtysiak K.
), s. 81-104
artykuł:
Porownanie zawartosci metali ciezkich w warzywach z siedleckich ogrodow dzialkowych
(
Lipinska J.
,
Oprzadek K.
,
Syrocka K.
), s. 105-121
artykuł:
Wybrane przyklady aktywnosci biologicznej pochodnych 1,2,3,4-tetrahydroizochinoliny
(
Brzezinska E.
), s. 123-140
artykuł:
Nowa polarograficzna metoda oznaczania sladowych ilosci Ni[II] w srodkach spozywczych
(
Maslowska J.
,
Kijanowicz U.
), s. 141-149
artykuł:
Przyczyny obnizonej trwalosci macznych produktow typu convenience food
(
Zakowska Z.
,
Piatkiewicz A.
,
Mihailescu D.
), s. 151-163
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.