Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
10
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Ocena przydatnosci mleka roznych ras owiec do produkcji bundzu
(
Bonczar G.
,
Ciuryk S.
,
Frajdenberg I.
,
Pastuszka E.
), s. 5-14
artykuł:
Wplyw procesow kulinarnych na zawartosc glikoalkaloidow w bulwach ziemniaka
(
Cieslik E.
), s. 15-22
artykuł:
Zawartosc skladnikow mineralnych w bulwach nowych odmian topinamburu [Helianthus tuberosus L.]
(
Cieslik E.
), s. 23-30
artykuł:
Retrogradacja skrobi rozsegregowanych pod wzgledem wielkosci ziarn
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
), s. 31-39
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow technologicznych na jakosc mrozonych ogonkow lisciowych buraka lisciowego
(
Gebczynski P.
), s. 41-48
artykuł:
Jakosc tluszczu mleka wybranych ras krow
(
Grega T.
,
Sady M.
,
Farot A.
,
Pustkowiak H.
), s. 49-59
artykuł:
Wplyw sposobu suszenia i czasu przechowywania suszow z lisci pietruszki na ich cechy jakosciowe
(
Jaworska G.
), s. 61-71
artykuł:
Zawartosc kadmu i olowiu w miesniach oraz w watrobie i nerkach koz i owiec z rejonu wojewodztwa nowosadeckiego
(
Krupa J.
,
Glodek E.
,
Bernat E.
), s. 73-79
artykuł:
Zawartosc cynku, magnezu i wapnia w miesniach bydla w zaleznosci od wieku
(
Palka K.
,
Kolczak T.
), s. 81-90
artykuł:
Wplyw wieku bydla na wyciek cieplny, kruchosc i wlasciwosci sensoryczne miesni
(
Palka K.
,
Kolczak T.
), s. 91-98
artykuł:
Wplyw warunkow przechowywania oraz wybranych dodatkow na stabilnosc alkoholowych emulsji z zoltek jaj kurzych
(
Tuszynski T.
), s. 99-110
artykuł:
Zastosowanie mydel wapniowych do modyfikacji tluszczu mlekowego. 1. Sklad i wlasciwosci tluszczu modyfikowanego
(
Wszolek M.
,
Domagala J.
,
Grega T.
), s. 111-119
artykuł:
Zastosowanie mydel wapniowych do modyfikacji tluszczu mlekowego. 2. Jakosc i trwalosc masla o modyfikowanej fazie tluszczowej
(
Wszolek M.
,
Domagala J.
,
Grega T.
), s. 121-130
artykuł:
Selekcja drobnoustrojow wykazujacych wlasciwosci lityczne w stosunku do grzybni Aspergillus awamori NRRL 312
(
Rykala-Ziobro M.
,
Kujawski M.
,
Gruca A.
), s. 131-137
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.