Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
04
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Effect of supplemental linseed and antioxidant in rabbit diet on fatty acid profile and susceptibility of meat lipids to oxidation
(
Bielanski P.
,
Kowalska D.
,
Piorkowska M.
), s. 7-12
artykuł:
Activity of delta9-desaturase in intramuscular fat of lambs according to slaughter standard
(
Borys B.
,
Borys A.
,
Sikora J.
), s. 13-16
artykuł:
Molecular insight in the pH-dependent radical-scavenging activity of betanidin
(
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Szymusiak H.
), s. 17-24
artykuł:
The effect of thermal processing of barley groats with varied processing rates on dietary fiber content
(
Gorecka D.
,
Szymandera-Buszka K.
,
Hes M.
,
Korczak J.
,
Szolc M.
), s. 25-30
artykuł:
Bioactive components in the cherry tomatoes [Lycopersicon esculentum var. cerasiforme] cultivated on rockwool and cocofibre
(
Hallmann E.
), s. 31-36
artykuł:
Influence of thermal processing on bioactive compounds content in apple puree prepared from organic fruits of old and new apple cultivars
(
Hallmann E.
,
Rembialkowska E.
), s. 37-42
artykuł:
A comparison of antioxidant activity in frozen and canned Boletus edulis mushrooms
(
Jaworska G.
,
Bernas E.
,
Biernacka A.
), s. 43-48
artykuł:
The effect of time of acid hydrolysis on the modification of antioxidant properties of rapeseed protein hydrolysates
(
Jedrusek-Golinska A.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Gramza-Michalowska A.
), s. 49-54
artykuł:
Effects of green tea extract on gastrointestinal tract metabolism, serum parameters and antioxidant status in rats fed a high-fructose diet
(
Jurgonski A.
,
Juskiewicz J.
), s. 55-61
artykuł:
The radical scavenging capacity of green tea
(
Muzolf M.
,
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Tyrakowska B.
), s. 63-69
artykuł:
Effect of using herbs in pig diets on growth parameters, carcass traits and dietetic value of pork
(
Paschma J.
,
Wawrzynski M.
), s. 71-76
artykuł:
Antioxidant activity of methylated flavonoids in hydrophilic and lipophilic systems
(
Pawlak-Lemanska K.
,
Szymusiak H.
), s. 77-84
artykuł:
Changes in flavonoid contents in Red Kidney beans under the influence of different hydrothermal processing methods
(
Remiszewski M.
,
Kulczak M.
,
Przygonski K.
,
Korbas E.
,
Jezewska M.
), s. 85-91
artykuł:
The content of patulin in apple juices of different degree of processing
(
Roj A.
,
Przybylowski P.
), s. 93-96
artykuł:
Activity of delta9-desaturase in intramuscular fat of fattened goat kids according to breed and age
(
Sikora J.
,
Borys B.
,
Borys A.
), s. 97-100
artykuł:
Characterization of selected physico-chemical features of blue honeysuckle fruit cultivar Zielona
(
Skupien K.
,
Oszmianski J.
,
Ochmian I.
,
Grajkowski J.
), s. 101-107
artykuł:
Heavy metals in apple juices
(
Stasiuk E.
,
Roj A.
,
Przybylowski P.
), s. 109-112
artykuł:
The influence of freezing storage conditions of the aloes pulp on their biostatic activity for yeasts
(
Steinka I.
,
Kukulkowicz A.
), s. 113-119
artykuł:
The content of nitrate[V] in potato tubers storage in temperature 4 degrees Celsius
(
Wichrowska D.
), s. 121-127
artykuł:
Effect of thermal treatment on changes of polyphenols content in broccoli
(
Wieczorek C.
), s. 129-136
artykuł:
Influence of micro-irrigation on the content of vitamin C in potato tubers
(
Wojdyla T.
,
Pinska M.
,
Wichrowska D.
,
Rolbiecki S.
,
Rolbiecki R.
), s. 137-142
artykuł:
Effect of extrusion process parameters on the level of metal contamination of corn-oat extrudates
(
Zarzycki P.
,
Rzedzicki Z.
), s. 143-152
artykuł:
The influence of age and sex on dietary attitudes of Poles in relation to plant origin products. POFPRES study
(
Czarnocinska J.
,
Babicz-Zielinska E.
,
Wadolowska L.
,
Przeslawski J.
,
Schlegel-Zawadzka M.
), s. 153-159
artykuł:
The preferences of ecological food consumers
(
Grzybowska-Brzezinska M.
), s. 161-167
artykuł:
What do Polish and Dutch consumers think about dried fruit and products with them - creative group discussions as a means of recognition consumers' perceptions
(
Jesionkowska K.
,
Konopacka D.
,
Plocharski W.
,
Sijtsema S.
,
Zimmermann K.
), s. 169-175
artykuł:
Food consumption and selected indicators of family situation in the respondents' opinions
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Kosicka-Gebska M.
), s. 177-184
artykuł:
Economic aspects of sheep milk production in the mountain regions of Poland
(
Kawecka A.
,
Paraponiak P.
), s. 185-189
artykuł:
Changes of the fruit and vegetables consumption level in Polish households in context of diet-related diseases prevention
(
Kazimierczak R.
), s. 191-197
artykuł:
Sensory characteristic and product palatability of soft fat spreads differing in fat level
(
Kostyra E.
,
Wasiak-Zys G.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 199-208
artykuł:
Economical aspects of catering services in places of collective nutrition
(
Malinowska E.
), s. 209-215
artykuł:
Evaluation of lamb meat quality from sheep of different breeds and production efficiency
(
Paraponiak P.
,
Kawecka A.
), s. 217-222
artykuł:
Customer satisfaction measurement as a factor of identification of customer satisfaction attributes in case of a food product
(
Pawlowska B.
,
Strychalska-Rudzewicz A.
), s. 223-228
artykuł:
Effect of dietary herb supplements on economic efficiency of pig fattening and pork quality
(
Sowula-Skrzynska E.
,
Paschma J.
), s. 229-235
artykuł:
Economic aspects of production of cottage cheese depending on technology of production
(
Stankiewicz J.
,
Steinka I.
), s. 237-241
artykuł:
Differences in frequency of fruit and vegetables intake among older Europeans - food in later life project
(
Szczecinska A.
,
Kozlowska K.
,
Roszkowski W.
,
Brzozowska A.
,
Raats M.
,
Lumbers M.
), s. 243-251
artykuł:
Determination of the relationship between the milk purchase price and retail price of some dairy products
(
Szumiec A.
), s. 253-258
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.