Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
25
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
25
artykuł:
Stopien dyspersji fazy wodnej w masle a intensywnosc przemian lipolitycznych
(
Staniewski B.
,
Kisza J.
,
Juskiewicz M.
), s. 3-12
artykuł:
Wplyw wolnych kwasow tluszczowych [ WKT ] na cechy smakowo-zapachowe masla swiezego i przechowywanego
(
Staniewski B.
,
Kisza J.
,
Juskiewicz M.
), s. 13-21
artykuł:
Zmiany frakcji tluszczowej mleka poddanego wibracji
(
Palich P.
,
Kruk A.
), s. 23-34
artykuł:
Wybrane cechy fizykochemiczne mieszanin tluszczu mlekowego z olejami roslinnymi
(
Juskiewicz M.
,
Kisza J.
,
Staniewski B.
), s. 37-49
artykuł:
Rozklad rozmiarow micel kazeinowych w mleku homogenizowanym i poddanym ultrafiltracji
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
), s. 51-60
artykuł:
Fromage type cheeses from sheep milk
(
Wszolek M.
,
Kisza J.
,
Kolczak T.
,
Domagala J.
), s. 61-74
artykuł:
Yoghurts from sheep milk
(
Kisza J.
,
Domagala J.
,
Wszolek M.
,
Kolczak T.
), s. 74-87
artykuł:
Influence of washing and disinfecting agents on milk coagulation
(
Skibniewska K. A.
,
Smoczynska K.
,
Smoczynski S. S.
), s. 89-95
artykuł:
Nasiona soczewicy 1. Mikrostruktura i jej zwiazek z technologiczna przydatnoscia nasion
(
Fornal J.
,
Sadowska J.
,
Rutkowski A.
), s. 97-106
artykuł:
Nasiona soczewicy II.Reologiczne wlasciwosci nasion i ich zmiany w czasie gotowania
(
Fornal J.
,
Kaczynska B.
,
Sadowska J.
), s. 106-114
artykuł:
Wplyw herbicydow na ilosc i jakosc skrobi gryki
(
Fornal L.
,
Kardas A.
,
Majewska K.
,
Kasinska M.
), s. 115-124
artykuł:
Przemiany spolimeryzowanych weglowodanow w czasie ekstruzji
(
Fornal L.
,
Wiaz A.
,
Bakowska B.
), s. 125-135
artykuł:
Charakterystyka fizykochemiczna skrobi bobiku
(
Soral-Smietana M.
), s. 137-150
artykuł:
Wplyw warunkow ekstruzji na wartosc odzywcza bialka mieszanin maki kukurydzianej z maka gryczana i bialkami mleka
(
Cichon R.
,
Kozikowski W.
,
Klobukowski J.
,
Wadolowska L.
,
Fornal L.
), s. 151-162
artykuł:
Struktura spozycia i niektore zwyczaje zywieniowe studentow
(
Wadolowska L.
,
Cichon R.
), s. 163-173
artykuł:
Wplyw sposobow zawieszenia powierzchni rozdzielajacej na dynamike pracy oddzielacza wibracyjno-powietrznego
(
Kubiak A.
), s. 175-185
artykuł:
Skutecznosc oddzielania ciezkich zanieczyszczen z ziarna pszenicy
(
Kubiak A.
), s. 187-195
artykuł:
Badania oporow przeplywu cieczy technologicznych w rurach ze stali kwasoodpornej
(
Limanowski J.
), s. 197-204
artykuł:
Synteza trichotecen przez Stachybotrys atra
(
Dziuba J.
,
Zaborniak A.
,
Kuczewska A.
), s. 203-215
artykuł:
Charakterystyka lipidow bioolejow roslinnych. Wplyw skladu kwasow tluszczowych na trwalosc oleju z nasion wiesiolka i bulwek cibory
(
Zadernowski R.
,
Nowak-Polakowska H.
,
Wierzbicka B.
,
Pienkowska H.
), s. 217-230
artykuł:
Wystepowanie kwasow aromatycznych i cukrow w kwiatach Centaurea cyanus L
(
Swiatek L.
,
Zadernowski R.
), s. 231-239
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.