Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
77
Czasopismo
Acta Agrophysica
Wydawca
-
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
77
artykuł:
Activity of water in staling bread
(
Klimek-Poliszko D.
,
Poliszko S.
)
artykuł:
Effect of concentrated microwave field on the rheological properties of liquid whole egg
(
Oziemblowski M.
,
Regiec P.
)
artykuł:
Effect of some additives on the water binding ability and consistency of the model product containing PSE meat
(
Olkiewicz M.
,
Klossowska B. M.
)
artykuł:
Influence of pellets moisture and dietary fibre addition on some potato snacks properties
(
Kita A.
,
Peksa A.
,
Zieba T.
,
Figiel A.
)
artykuł:
Effect of extract content on the kinetics of drying of barley malt concentrate droplets
(
Peron S.
,
Kramkowski R.
,
Figiel A.
,
Stepien B.
,
Blazewicz J.
)
artykuł:
Dynamic-mechanical and thermal analysis of the hydrocoloidal phase in model meat blends with addition of wheat fibre
(
Rezler R.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
Factors affecting potato chips texture during storage
(
Kita A.
)
artykuł:
Kinetics of carrot drying in the conditions of reduced pressure with microwave heating
(
Szarycz M.
,
Kramkowski R.
,
Kaminski E.
,
Jaloszynski K.
)
artykuł:
Red-far-red light effects on the electroconductivity of pea seeds test solution
(
Plenzler G.
,
Surma S.
)
artykuł:
Degradation of bioproducts in a cocurrent spray drying process
(
Zbicinski I.
,
Piatkowski M.
)
artykuł:
Influence of unmalted grain on the properties of thickened malt worts
(
Blazewicz J.
,
Figiel A.
,
Stepien B.
,
Peron S.
)
artykuł:
Roasting conditions and cocoa bean quality
(
Krysiak W.
)
artykuł:
Study of the phase transitions of sucrose mixtures with monovalent inorganic salts
(
Palacha Z.
,
Pawluczak K.
)
artykuł:
Rheological properties of malt concentrate designed for spray-drying
(
Figiel A.
,
Regiec P.
,
Blazewicz J.
,
Peron S.
)
artykuł:
Effect of fat substitutes on physico-chemical characteristics and rheological properties of meat product
(
Makala H.
)
artykuł:
Dynamics of water absorption and tensile strength variation of biodegradable packing films with potato starch content
(
Zieba T.
,
Figiel A.
,
Leszczynski W.
)
artykuł:
Influence of water activity on mechanical properties of osmotically pretreated dried fruits
(
Sitkiewicz I.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Effect of spray drying temperature on the activity of alpha-amylase
(
Samborska K.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Errors in sorption isotherms approximation with selected equations and application of different computational programs
(
Zdrojewski Z.
,
Peron S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.