Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
57
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Akademia Rolnicza w Szczecinie. Rolnictwo
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
57
artykuł:
Wplyw wskaznikow bilansu wodnego na wielkosc wspolczynnika odplywu w zlewniach rzek dorzeczy Odry i Wisly
(
Duda L.
,
Jezierski G.
), s. 3-24
artykuł:
Czynniki ksztaltujace wielkosc wspolczynnikow odplywu w zlewniach rzek dorzeczy Odry i Wisly
(
Duda L.
,
Jezierski G.
), s. 25-38
artykuł:
Charakterystyczne przeplywy i odplywy jednostkowe w dorzeczu rzeki Wolczenicy
(
Duda L.
,
Jezierski G.
,
Zygas M.
), s. 39-57
artykuł:
Wplyw roznych dawek kwasu 2,4,5-trojchlorofenoksyoctowego na wzrost Rhizobium sp.i jego zdolnosc wiazania azotu
(
Loc N. B.
), s. 59-67
artykuł:
Wplyw herbicydu [kwas 2,4,5-trojchlorofenoksyoctowego] na zmiany liczebnosci wolnozyjacych asymilatorow azotu w glebie
(
Loc N. B.
), s. 69-76
artykuł:
Wiazanie azotu w parabrodawkach korzeni zboz przez Azospirillum sp.
(
Krol M.
,
Kobus J.
), s. 77-88
artykuł:
Biologiczna ochrona zyta, przez ryzosferowe szczepy bakteryjne produkujace substancje antygrzybowe, przed szkodliwie oddzialujacymi grzybami z rodzaju Fusarium [DRMO]
(
Kurek E.
,
Jaroszuk J.
,
Puacz E.
,
Boczula K.
), s. 89-100
artykuł:
Wplyw nawozenia obornikiem, sloma i biohumusem na liczebnosc bakterii, grzybow, promieniowcow oraz biomase mikroorganizmow w glebie
(
Nowak A.
,
Michalcewicz W.
,
Jakubiszyn B.
), s. 101-113
artykuł:
Jakosc biohumusu wytworzonego z roznych surowcow oraz jego wplyw na mikroflore gleby
(
Nowak A.
,
Konieczny S.
), s. 115-124
artykuł:
Charakterystyka mutantow Trichoderma viride Td50 odpornych na fungicyd Iprodione
(
Pietr S. J.
,
Stankiewicz M.
,
Lewicka T.
,
Zukowska Z.
), s. 125-137
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.