Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
04
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Assessment of the inulin preparation usefulness to confectionery - the model research
(
Chrapkowska K. J.
,
Gorecka D.
)
artykuł:
The effect of kernel moisture content on energy consumption in the process of processing wheat to flour
(
Janus P.
,
Rywotycki R.
,
Domagala A.
)
artykuł:
On health problems and eating habits of office workers
(
Romankow J.
,
Hyzyk A. K.
)
artykuł:
Quality and stability of sliced poultry sausages packed under vacuum and stored in refrigerated conditions
(
Cegielska-Radziejewska R.
,
Pikul J.
)
artykuł:
Changes of quantities of tocopherols and their dimers during storage of soya-bean oil under N2 and under air
(
Gogolewski M.
,
Galuba G.
,
Bartkowiak-Fludra E.
,
Jasinska-Stepniak A.
)
artykuł:
Influence of storage temperature on the quality and shelf-life of sliced poultry sausage packaged under modified atmosphere
(
Cegielska-Radziejewska R.
,
Pikul J.
)
artykuł:
The influence of sodium lactate addition on quality and shelf-life of liver pate type sausage
(
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Tomza T.
,
Kaczmarek-Duszek J.
,
Uchman W.
)
artykuł:
The effect of gamma-radiation of wheat grain on the chemical and technological properties of grain and flour
(
Klockiewicz-Kaminska E.
,
Warchalewski J. R.
,
Gralik J.
)
artykuł:
Dynamic characteristics of air chilling in the process of food drying
(
Janus P.
,
Gawalek J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.