Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
38
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
38
artykuł:
Analiza zmian mięsności tuczników w wybranych rzeźniach krajowych w latach 1998-2001
(
Lisiak D.
,
Borzuta K.
)
artykuł:
Slaughter value and meat and product quality prepared from carcasses of PIC synthetic line
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
)
artykuł:
Tekstura modelowego produktu mięsnego z dodatkiem wybranych białek roślinnych
(
Klossowska B. M.
,
Zawadzka K.
,
Olkiewicz M.
)
artykuł:
Ocena jakości sensorycznej mięsa wieprzowego normalnego oraz z wadami PSE i DFD w zależności od metody mrożenia i czasu przechowywania
(
Kondratowicz J.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju mięsa i dodatku preparatu transglutaminazy na sensoryczną ocenę jakości modelowej szynki wieprzowej
(
Olkiewicz M.
,
Ostrowska A.
)
artykuł:
Wybrane aspekty enzymatycznej restrukturyzacji triacylogliceroli zawierających długołańcuchowe polienowi kwasy tłuszczowe z grupy n-3
(
Ptasznik S.
,
Brzeska M.
)
artykuł:
Wpływ różnych metod mrożenia na zmiany składu podstawowego i wybranych właściwości fizykochemicznych mięsa końskiego w czasie 6-miesięcznego przechowywania chłodniczego
(
Kondratowicz J.
)
artykuł:
Wartość rzeźna i jakość mięsa z tusz buhajków zaliczonych do różnych klas otłuszczenia w systemie EUROP
(
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
)
artykuł:
Wpływ preparatu białek serwatkowych ma właściwości reologiczne i mikrostrukturę bloku modelowej konserwy mięsnej
(
Makala H.
,
Dolata W.
,
Olkiewicz M.
)
artykuł:
Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy w produktach mięsnych metodą enzymatyczną
(
Klossowska B. M.
)
artykuł:
The studies on the chemical composition and properties of the selected liquid smokes used in Polish meat industry
(
Borys A.
)
artykuł:
Porównanie wyników szacowania mięsności tusz wieprzowych aparatem ultradźwiękowym ULTRA-FOM 100 i ULTRA-FOM 300
(
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
)
artykuł:
Wpływ dodatku hydrolizatu białek wieprzowych Pork Stock na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne modelowej konserwy mięsnej
(
Makala H.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników o różnej mięsności
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Kien S.
,
Lisiak D.
)
artykuł:
Wpływ metody żywienia i rodu gęsi Białych Kołudzkich na zawartość metali ciężkich i arsenu w mięśniach, tłuszczu sadełkowym i wątrobie
(
Borys B.
,
Wegrzyn E.
,
Pakulska E.
,
Borys M.
)
artykuł:
Optymalizacja metody oznaczania chromu w żywności techniką ICP-AES
(
Borys M.
,
Wegrzyn E.
,
Obiedzinski M. W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.